Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica w pieczarkach

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
pieczarki 6 sztuk
masło 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica w pieczarkach

Pieczarki umyć, osuszyć, usunąć nóżki. Skropić oliwą. Masło rozpuścić na patelni, wbić jajka. Usmażyć jajecznicę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Jajecznicę nakładamy do kapeluszy pieczarek, układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia, zapiekamy 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 04.11.2013 11:30
fajny przepis :-)
banditka 12.05.2011 00:17
bardzo pomyslowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak