Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchwiowy rumieniec

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 4
szpinak liście
sałata rzymska liście

Przepis i sposób przygotowania na: Marchwiowy rumieniec

Marchewki obskrobać , pokroić na małe kawałeczki buraka tak samo potraktować , umyć i osuszyć kapustę , może być inna i liście szpinaku. Wycisnąć sok z połowy marchewki, buraka, potem możesz użyć pozostałej marchwi do przepychania kapusty[sałaty] i szpinaku przez sokowirówkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak