Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa selerowo-porowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1
pory 2
korzeń pietruszki 1
bulion 1,5 l.
pasta curry 1 łyżeczka
pasta truflowa 1 łyżeczka
koperek 2 łyżeczki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa selerowo-porowa

Jarzyny obieramy , zielone części porów odciąć i wyrzucić . Zalewamy je woda , dodajemy curry i gotujemy . Pod koniec dodajemy tylko pastę truflową a całość zmiksować blenderem , i posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 08.11.2013 08:24
pyszna zupka
babcia
babcia 03.10.2012 18:08
pyszna
babcia
babcia 03.10.2012 18:08
pyszna
romanrafal
romanrafal 15.06.2012 17:43
smaczne
Halusia 12.08.2011 21:00
musi być smaczna!
ElizaT 03.04.2011 17:49
najs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak