Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podsmażana kiełbasa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa chuda 300 g
natka pietruszki
olej do smażenia
wino czerwone 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Podsmażana kiełbasa

Kiełbaskę ponakłuwaj w kilku miejscach, włóż do garnuszka i podlej winem. Duś pod przykryciem przez ok. 10 min. Wyjmij, przestudź i pokrój na plasterki o grubości ok. 1 cm. Plasterki wrzuć na patelnię i podsmażaj. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki. Podawaj na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 07.09.2011 09:44
pyszna,taką lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak