Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera korzeniowego z kiełkami zbóż

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 2 szt
jabłka 3 szt
jogurt 1 szt
cytryna 1 szt
posiekany szczypiorek 2 łyżki
sól do smaku
kiełki 1 (zbożowe)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera korzeniowego z kiełkami zbóż

Z cytryny wycisnąć sok,selery wypłukać,obrać i zetrzec na tarce,skropić sokiem z cytryny,jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach i tez skropić sokiem z cytryny,następnie połączyć wszystkie składniki,dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 22.03.2011 10:19
bardzo zdrowa
ada12302 21.03.2011 23:03
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak