Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej lub pekińskiej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 30 dkg[lub pekińska]
jabłko 1,5 szt
marchewka 2 szt
ogórek kwaszony 1 szt
por 1 szt
kiełki sojowe 2 łyżi
olej 3 szt
musztarda 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej lub pekińskiej

Kapustę,jabłko,marchewkę i ogórek zetrzeć na tarce o dużych oczkach,por pokroić w cienkie plasterki,wszystkie skłdniki wymieszać razem dodać olej zmieszany z musztardą oraz przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 25.03.2011 13:43
super ta surówka:)
Margo1 22.03.2011 10:20
moja ulubiona , jest popularna i każdy ją chyba jadł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak