Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica po góralsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
oscypek 5 dag
słonina 5 dag
mleko 70 ml
bułka 1 mała
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica po góralsku

Słoninę pokroić w kostkę i stopić na patelni.Dodać pokrojona w kostkę bułkę i zrumienić.Jajka wymieszać w misce z startym oscypkiem,wlać na patelnię,posolić i podgrzewać do ścięcia jajek mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 31.05.2012 11:04
pyszna
kuklik 27.08.2011 18:42
fajna z niespodzianką
Natalia/tubisiek 23.04.2011 07:49
fajna
aginaa 21.03.2011 17:48
super
Sylwia88 21.03.2011 15:40
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak