Domowe rafaello

Domowe rafaello

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masła

    4 łyżki
  • białej czekolady

    15 dag
  • cukru pudru

    4 łyżki
  • wiórków kokosowych

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić w rondelku. Masło utrzeć z cukrem na jednolitą masę. Stopniowo dodawać przestudzoną czekoladę. Na koniec wyspać połowę wiórek kokosowych i cukier puder. Gotowa masa powinna być gęsta i kleista. Formować małe kuleczki o obtaczać je w pozostałych wiórkach kokosowych.

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Mysiunia

19.11.2013 12:01
też takie kiedyś robiłam :) bardzo smaczne :)

alaaa

27.03.2013 22:42
co kokosowe to ja lubię

natii3624

22.07.2012 21:37
oo super przepis :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat