Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 100 gr
masło 2 łyżki
natka pietruszki
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka przekroić wzdłuż i wyciągnąć żółtka.Pieczarki drobniutko pokroić,przesmażyć na maśle.Żółtka przetrzeć przez sitko dodać zimne pieczarki ,doprawić do smaku i wymieszać.Nałożyć do białek i posypać posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 22.07.2011 09:37
super
Rybciia 14.07.2011 20:07
smaczne;)
Margo1 07.05.2011 09:20
ciekawy pomysł
IKrakowianka 19.04.2011 22:01
przepis na czasie :)
kome 15.04.2011 21:27
idą świeta gotujcie jaja...
traktorek 24.03.2011 11:51
mniam
Natalia/tubisiek 23.03.2011 10:18
fajny pomysł!
Edyta38 21.03.2011 20:32
na swieta extra pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak