Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowy kebab

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 2 szt.
sałata
pomidory koktajlowe (czerwone)
cebula 1/2 szt.
ser feta 1 opakowanie
zioła
płaty do tortilli 1 opakowanie
ogórek 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: domowy kebab

piersi z kurczaka kroję na małe kawałki i marynuję w oliwie z oliwek, oraz przyprawach, później smażę, podgrzewam płaty tortilli, smaruję je sosem czosnkowym (majonez, kefir 0%, oraz dwa wyciśnięte ząbki czosnku) dodaję podsmażone piersi z kurczaka, dodaję warzywa pokrojone w kostkę oraz fetę. wszystko zawijam i gotowe do zjedzenia. szybko smacznie i zdrowiej niż w kebabie :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 21.03.2011 15:36
uwielbiam kebab

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak