Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza gryczana z pieczarkami i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza gryczana 2 szkl
woda 2 szkl
pieczarki 25 dkg
cebula 1,5 szt
masło 2 łyżki
olej 4 łyżki
ser żółty 10 dkg
kiełki 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
zielenina do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza gryczana z pieczarkami i serem

Kaszę opłukać i ugotować w wodzie z dodatkiem soli i masła,pieczarki i cebulę obrać, pokroić,poddusić na oleju,natomiast ser żółty zetrzeć na tarce,ugotowaną kaszę wymieszać z pieczarkami,serem ,z kielkami i zieleniną,doprawić do smaku pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak