Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka koperkowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 2 pęczki
rosół z kostki 6 szklanki
ryż 30 dag
śmietana 12% 1 szklanki
sól, pieprz do smaku
mąka pszenna 2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: zupka koperkowa

ryż ugotować osączyć rosół zagotować dodać ryż i ponownie zagotować śmietanę wymieszać z mąką i dodać do zupy doprawić zagotować dodać zieleninę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 07.08.2011 07:47
pyszna
Joanna108
Joanna108 19.04.2011 17:07
aromatyczna lekka zupka ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak