Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzabki z grzybami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby świeże 400 g
cebula 1 sztuki
jaja 2 sztuki
natka pietruszki 1 szczypta
olej 4 łyżki
ser żółty 40 g
pieczywo 7 kromek
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: grzabki z grzybami

cebulę i grzyby oczyścić opłukać drobno pokrajać cebulę podsmażyć dodać grzyby i dusić do miękkości ciągle mieszając potem wymieszać z żółtkami i posiekaną natką doprawić.pieczywo okroić ze skórki pokrajać na grzanki podsmażyć z obu stron obłożyć grzybami posypać startym serem zapiec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak