Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony udziec z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

przyprawa do potraw Kucharek do smaku
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat do smaku
sól do smaku
indyk 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony udziec z indyka

Udźce umyć, osuszyć, natrzeć solą, kucharkiem i przyprawa do indyka. Odstawić w chłodne miejsce na około 2 godziny. Piec w naczyniu żaroodpornym z niewielka ilością wody przez ok godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 09.05.2013 12:33
mięso z indyka,to moje ulubione:)
Milena87 09.04.2013 12:05
rzadko jadam, ale musi być pyszne :)
aisza1 03.04.2013 09:26
bardzo smaczny
alaaa 02.03.2013 20:21
smaczne, takie lubię
Ewelina38 12.02.2013 22:16
rzadko robię indycze mięso ale po takim przepisie smaczek naszedł...
olkaaa 06.12.2012 09:17
extra przepis
Renata22 10.10.2012 19:34
planuję kiedys przyrządzić takie mięsko;) Twoje wygląda naprawdę smacznie
gosia561 14.06.2012 12:23
super udo
smakosz1988 10.05.2012 11:05
super
Zoso 01.04.2012 23:12
apetycznie wygląda
Ada-Gaba 06.02.2012 06:45
dla mnie extra
klaklak 04.02.2012 23:09
dobre
calliope 11.01.2012 08:39
musi być pyszny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak