Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jejeczno - rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 6 szt
szprotki w pomidorach w puszce 2 szt
koncentrat pomidorowy do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
Szczypiorek cienki do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jejeczno - rybna

Jaja ugotować na twardo, rozgnieść widelcem, dodać rozdrobnione szprotki, posiekany szczypiorek i wymieszać. Doprawić do smaku odrobiną koncentratu pomidorowego, soli, pieprzu i ewentualnie cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 27.02.2014 13:03
dobra pasta
Grazyna0211 12.09.2013 09:34
smaczna bardzo lubię
malina 18.08.2013 20:00
świetna pasta do kanapek
Pani Domu 07.11.2012 15:53
bardzo dobra pasta
dagmara020 17.09.2012 09:56
jedna z ulubionych:)
Katarzyna59 02.08.2012 09:00
super
Seba 21.07.2012 09:01
bardzo smaczna
RenataZ-et 21.06.2012 18:46
idealna do pieczywa
olkaaa 13.05.2012 10:33
ciekawe
kamyk 30.03.2012 08:47
super jest taka pasta
przejs 23.10.2011 12:19
u-wiel-biam!
Iwona45 18.10.2011 23:50
moja ulubiona
ela16 15.05.2011 19:48
fajna
Sylwia56
Sylwia56 28.04.2011 09:19
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak