Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz grzybowy na pierogi

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 szt
grzyby leśne 1,5 kg
sól
pieprz
tłuszcz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz grzybowy na pierogi

Grzyby obrać, opłukać, ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć na tłuszczu.
Ugotowane grzyby odcedzić na sicie, przełożyć na deseczkę i posiekać nożem.
Grzyby połączyć z cebulą, solą i pieprzem, dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 18.08.2011 11:48
Ja lubie dodac jeszcze kapuste
Jolanta40 31.07.2011 08:33
taki farsz świetny byłby też do tarty
gusia1000 03.05.2011 20:06
znakomity farsz.
rzenia15 23.03.2011 10:54
super
amorzenek 21.03.2011 07:24
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak