Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń prymatowska

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 2 kg
Marynata do mięs pikantna Prymat 1 szt
sól zmiękczająca ile trzeba
olej 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń prymatowska

szynkę opłukać i wytrzeć do sucha posypać solą zmiękczającą marynatę rozmieszać dobrze z olejem mięso dokładnie obtoczyć w marynacie i zostawić w niej na noc upiec na smalcu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka-87-25 13.02.2013 08:02
uwielbiam takie mięska
Elżbieta17 06.05.2012 18:21
pyszne mięsko:)
Tika4444 25.04.2012 19:43
pyszna pieczeń
maciek7 17.02.2012 18:27
pycha
Wacław 13.09.2011 11:36
pyszne mięsko,moze byc tez do pieczywa !
Wacław 13.09.2011 11:36
pyszne mięsko,moze byc tez do pieczywa !
smakoszek 23.08.2011 12:15
super
Ewelina38 04.08.2011 09:29
super, warto spróbować
berys18 03.08.2011 20:51
wygląda smakowicie
gacopierz23 08.07.2011 00:36
super mięsko
Teresa19 17.06.2011 11:51
pyszna
owca441 10.06.2011 11:26
smaczne mięsko
ela16 22.05.2011 09:46
pychota
Wafelek2601 10.05.2011 12:10
super
Seba 05.05.2011 12:29
smaczne
angelika14 29.04.2011 17:09
ciekawa
Dorota59 25.04.2011 10:30
pycha jedzonko
Monika193
Monika193 21.04.2011 18:20
musi być pyszna
kochanyptysiu 10.04.2011 20:19
ooooooo jaka ciekawa nazwa
jeta72 04.04.2011 18:49
musi być doba taka pieczeń
Grazyna0211 30.03.2011 11:51
lubię pieczone mięsko
alaaa 23.03.2011 16:33
świetne mięsko
Krystyna32 23.03.2011 12:56
świetny przepis
teresa18 22.03.2011 17:36
kawał niezłego mięska
Henryka2 20.03.2011 18:28
A jakby tak wielkie litery i znaki przestankowe zastosować?!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak