Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka 100 g
cebula 1 szt
szczypiorek posiekany 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
masło 1 łyżka
jajko 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica

Masło rozpuścić na patelni, dodać pokrojoną w kawałki szynkę i drobno pokrojoną cebulę wszystko smażymy.Dodać jajka i szczypiorek, sól, pieprz do smaku.Smażyć momentu ścięcia się jajek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ela16 10.04.2011 15:20
mniam..
Ewa109 02.09.2010 19:24
uwielbiam jajecznicę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak