Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperty z ciasta francuskiego ze szpinakiem i pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1/2 op.
szpinak z pieczarkami 4 łyżki
skrawki ciasta 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Koperty z ciasta francuskiego ze szpinakiem i pieczarkami

Z Ciasta francuskiego wykroić 4 trójkąty, na środek każdego nałozyć 1 łyżkę masy szpinakowej z pieczarkami http://www.doradcasmaku.pl/przepis/118900/szpinak-z-pieczarkami-wg-joli.html, skleić jak kopertę, na środku zrobic ozdobę z resztek ciasta. Wsatwić do gorącego piekarnika, piec w temp. 150 stopni 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 20.03.2011 18:03
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak