Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarskie kajzerki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka
pieczarki
bazylia
serk topiony
papryka
ser żółty 2 plastry (topiony)

Przepis i sposób przygotowania na: Jarskie kajzerki

Bułkę przekroić.Posmarować serkiem.Na to kawałki papryki i pokrojone pieczarki.Przykryć plasterkiem sera,posypać świeżą bazylią i zapiec w 180stopniach kilka min (do rozpuszczenia się sera).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak