Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŻOŁĄDKI Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI I MORELAMI

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki 2 kg.
przyprawa delikat do mięś) - -
suszone śliwki 10 sztuk
morele suszone 10 sztuk
margaryna 1/2 kostki
olej - -
sól - -
pieprz - -

Przepis i sposób przygotowania na: ŻOŁĄDKI Z SUSZONYMI ŚLIWKAMI I MORELAMI

Żołądki wymieszać solą, pieprzem, przyprawą Delikat. Dodać pokrojone śliwki, morele, margarynę oraz olej.

Piec w brytfannie ok. 2 h. w temp. 200 stopni C. Po upływie 1,5 h. odkryć. Co jakiś czas mieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak