Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z kapusty z selerem i rzodkiewkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała kapusta 1 kg
seler 15 dag
rzodkiewka 1 pęczek
jogurt naturalny 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z kapusty z selerem i rzodkiewkami

kapustę oczyścić, opłukać i cienko poszatkować. seler umyć, obrać i zetrzeć na tarce do jarzyn. rzodkiewki oczyścić umyć i pokroić na plasterki. wszystkie składniki wymieszać. doprawić i polać jogurtem naturalnym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak