Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser żółty nadziewany masą jogurtową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

plastry żółtego sera 4
jogurt naturalny 200g
rzodkiewki 5
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżeczki
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Ser żółty nadziewany masą jogurtową

Cienko pokrojone plastry sera nadziewamy masą jogurtowo- warzywną, zawijamy, obwiązujemy szczypiorkiem. Masę przyrządzamy z jogurtu z dodatkiem świeżo wyciśniętego czosnku, drobno posiekanych rzodkiewek i ogórków z dodatkiem przypraw i żelatyny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak