Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała rzodkiew 1 szt
marchewka 2 szt
jabłko 1 szt
sok z cytryny
jogurt naturalny
kiełki słonecznika

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi

Rzodkiew, marchewkę i jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Dodać kiełki, skropić sokiem z cytryny, wymieszać z jogurtem.Doprawić wg uznania.Ja nie dodaję tutaj przypraw.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 11.04.2012 11:15
smaczna
babcia
babcia 13.03.2012 09:26
smaczna jest
Margo1 10.02.2012 17:20
robiłam , super
Anna133 08.12.2011 19:40
lubię takie dania
Tomasz17 02.11.2011 22:28
ciekawy przepis
gosia47-47 09.10.2011 08:27
musi być pycha
Ela15 12.09.2011 09:19
super
Agnik 06.07.2011 16:14
tylko rzodkwi brak ;(
pioge7 27.05.2011 08:18
supcio
iwona332 19.05.2011 10:47
super
mehia 20.03.2011 20:28
extra
Jolanta41 20.03.2011 10:59
Każdy pomysł na surówkę w cenie!
Natalia/tubisiek 19.03.2011 23:05
smacznie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak