Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina w glazurze śliwkowej

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sznycle cielęce 6 szt
dip śliwkowy w/g uznania
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina w glazurze śliwkowej

Mięso rozbić tłuczkiem,posolić,posmarować glazurą,jako glazury użyć schłodzonego dipu śliwkowego,piec na grilu,smarując od czasu do czasu sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anoosia 22.05.2011 13:29
musi być fajna
aga130982 01.04.2011 10:46
mniam
Ania67 26.03.2011 20:32
wykwintnie- pycha
MAR3STA 21.03.2011 22:12
proste i smaczne;)
anestis 19.03.2011 22:02
na przepis dużo produktów nie trzeba i przepis wydaje się nie trudny , tylko szkoda że zdjęcia nie ma
Babciagramolka 19.03.2011 16:26
Tylko jeszcze kupić cielęcinkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak