Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 5 szt
majonez 6 łyżek
czosnek 3 ząbki
szczypiorek siekany
natka pietruszki
ser żółty 20 (tarty)
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory pod pierzynką

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w plastry. Jajka i czosnek posiekać. Majonez połączyć z czosnkiem. Na dużym półmisku układać: połowę pomidorów posolić, popieprzyć, połową jajek i zieleniną. Polać połową sosu majonezowego. Następnie ułożyć drugą warstwę z pomidorów, jajka i sera. Polać pozostałym sosem majonezowym. Posypać zieleniną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 01.01.2014 21:25
ciekawe i fajne
Pani Domu 23.06.2013 22:11
ciekawy pomysł
m1monika 26.02.2012 11:16
fajne
rzenia15 16.11.2011 17:57
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak