Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe z parówkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 4 szt
parówki 4 szt
jajko 1 szt
bułka tarta pikantna
ser żółty 4 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z parówkami

Filety myjemy, rozbijamy przez folię, przyprawiamy solą i pieprzem. Na każdym filecie układamy plaster sera i parówkę. Zwijamy w roladki. Jajko rozmącamy z solą i pieprzem. Roladki panierujemy w jajku i bułce tartej smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 15.06.2012 08:35
fajne :-)
ziutula
ziutula 30.09.2011 12:34
dla mnie smaczne połączenie w potrawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak