Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowo - cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 2 szt
serek topiony 1 szt
bulion drobiowy 1 kostka
masło 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowo - cebulowa

Kostkę bulionowa rozpuścić w 1/2 litra gorącej wody. Cebulę obrać, pokroić w talarki, zeszklić na patelni, dodać do bulionu. Gotować około 20 minut. Dodać serek topiony. Mieszać. Bułkę pokroić w kosteczkę około 1cm, podsmażyć na maśle na złoty kolor.
Zupę przelać na talerze, wsypać grzanki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 17.05.2012 10:38
coś dla mnie, pycha
Tika4444 18.12.2011 15:47
fajny pomysł
dianix 02.12.2011 09:34
dobra ta zupka? zaciekawila mnie
Motorek 21.04.2011 17:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak