Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasy 4
cebule 4
margaryna
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z cebulą

cebule kroimy w kostke i smażymy na łyżce margaryny z dodatkiem pieprzu i kucharka, następnie podlewamy małą ilościa wody (ok pół szklanki) i dodajemy pokrojoną w talarki kiełbase i dusimy na wolnym ogniu przez 10 minut. Podajemy gorące, jemy z dodatkiem ketchupu lub musztardą z chlebem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena67 05.11.2011 14:02
jak dla mnie za dużo tłuszczu
AgaS10 15.09.2011 12:22
robimy podobnie...uwielbiamy:)
RenataZ-et 04.09.2011 07:11
pycha
Magdalena/26Mooi 23.03.2011 19:06
ciekawy przepis
halinka1011 19.03.2011 10:12
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak