Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zimowa surówka z jabłek i selera

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 szt.
seler naciowy 2 łodygi
orzechy włoskie 1 garść
kiełki słonecznika 1 garść
olej słonecznikowy do smaku
sok z cytryny do smaku
miód 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zimowa surówka z jabłek i selera

Olej wymieszać z sokiem z cytryny, solą, pieprzem i odrobiną miodu do smaku. Obrane jabłka i seler pokroić w kostkę. Dodać grubo krojone orzechy i kiełki słonecznika, wymieszać w misce z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eklerek 03.08.2011 21:42
pyszności
bursztynek 29.03.2011 23:55
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak