Ziemniaki podsmażane na cebulce

Ziemniaki podsmażane na cebulce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1 kg
  • cebula

    2 sztuki
  • maso

    3 łyżki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić. Tłuszcz rozgrzać na patelni, lekko podsmażyć pokrojoną cebulkę, kroić w plastry ugotowane ziemniaki i podsmażać. podawać z mlekiem lub surówką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

10.07.2011 21:12
super

malaczarna23

06.07.2011 12:52
super

gosia47-47

30.03.2011 21:03
apetyczne

Iwusia

24.03.2011 23:05
zgadzam się :)

IlonaAlbertos

19.03.2011 23:22
Smaczny dodatek do obiadów.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat