Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki podsmażane na cebulce

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
cebula 2 sztuki
maso 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki podsmażane na cebulce

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić. Tłuszcz rozgrzać na patelni, lekko podsmażyć pokrojoną cebulkę, kroić w plastry ugotowane ziemniaki i podsmażać. podawać z mlekiem lub surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 10.07.2011 21:12
super
malaczarna23 06.07.2011 12:52
super
gosia47-47 30.03.2011 21:03
apetyczne
Iwusia 24.03.2011 23:05
zgadzam się :)
IlonaAlbertos 19.03.2011 23:22
Smaczny dodatek do obiadów.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak