Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta w słoikach

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

średnia główka kapusty 1
duża marchew 1
cebula 1
pełna łyżeczka kminku 1
Liść laurowy suszony Prymat 6-8
łyżki soli 2

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta w słoikach

Wszystko wymieszać i pałeczką ubić aż wyjdzie woda. Nakryć i odstawić na 24 godziny. Następnie przełożyć do słoików, też poubijać pałeczką. Założyć wieczka i odstawić do ciepłego miejsca.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr24 12.08.2011 18:43
robię podobną tylko w dużych ilościach ;)
buksiak12 02.09.2010 09:52
bardzo ciekawy przepis
Dorota71 02.09.2010 09:12
super
Dorota71 02.09.2010 09:12
super
Emilia22 02.09.2010 08:45
fajny przepis
IZABELA29 03.08.2010 10:25
na zime w sam raz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak