Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem budyniowy w pucharkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń toffi 1 op
budyń malinowy 1 op
mleko 1 l
masło 1 kostka
Paluszki solone 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Krem budyniowy w pucharkach

Budynie gotujemy wg przepisu na opakowaniu w oddzielnych garnkach. Odstawiamy do wystudzenia. Następnie budyń toffi ucieramy z jedną połową masła, a budyń waniliowy z drugą połową masła.
Budynie rozkładamy warstwami na przemian do pucharków. Dekorujemy paluszkami lub wg uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 26.07.2011 17:58
pyszne
iwona332 06.05.2011 10:45
super
Dawid15 07.04.2011 19:51
Pięknie Wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak