szewska kanapka

szewska kanapka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb tostowy

    4 kromki
  • por

    1 mały
  • jaja na twardo

    2 szt
  • majonez

    4 lyzki
  • białko

    1 szt
  • bekon

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bekon pokroic w paseczki,umyty por w cienkie krazki i smazyc razem az zmiekna.Jaja posiekac,wymieszac z bekonem i porem.Bialko ubic na sztywna piane,ostroznie wymieszac z majonezem i masa bekonowo-jajeczna.Mase nałożyc na kromki chleba i zapiekac w piekarniku nagrzanym do temperatury 225-250,az sie zezłoci.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

byMJ

07.08.2011 01:09
smaczne i nietypowe

agata1722

15.11.2010 12:06
pychota

buksiak12

08.09.2010 12:48
mniam mniam

buksiak12

08.09.2010 12:48
mniam mniam

Dorota71

08.09.2010 10:23
na pewno świetnie smakuje

Dorota71

08.09.2010 10:23
na pewno świetnie smakuje

Emilia22

08.09.2010 09:04
mniam mniam mniam

Emilia22

08.09.2010 09:04
fajny przepis

Emilia22

08.09.2010 09:04
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat