Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone po mojemu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 100 g
mięso mielone 500 g
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
cebula 2 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone po mojemu

Wlewamy do miseczki 100ml wody, wsypujemy przyprawę do mielonego. Czekamy aż nasiąknie.

W tym czasie kroimy drobno cebulkę.

Do przyprawy wrzucamy mięsko i cebulkę, mieszamy. Formujemy nieduże kuleczki, lekko spłaszczamy. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oliwie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 01.06.2012 17:17
mniam
małgorzata114 03.12.2011 10:55
tak
ewelinapac 02.12.2011 14:27
pyszne
PaniMISIOWA 26.08.2011 09:44
apetycznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak