zrazy rybne

zrazy rybne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz

    4 filety
  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżki
  • musztarda miodowa

    2 łyżki
  • sok z cytryny

  • ogórki konserwowe

    2 szt
  • olej

    do smażenia
  • sól do samku

  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety doprawic sola pieprzem , Musztardę wymieszac z koncentratem.Posmarować tym jedną stronę filetów.Ogórka cebulę pokroić i nałożyć na posmarowanego fileta.Zrolować. Smażyć ok 15 min na oleju. Przed podaniem posypać posiekaną natką .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

artur7

07.08.2011 19:29
pycha

kriso

05.08.2011 14:23
rewelacja

Gabriela7

04.03.2011 07:24
smaczne musi być

Agnieszka191

01.09.2010 21:08
no no ile to z ryb mozna zrobić

pauluna

01.09.2010 14:28
super

pioge7

13.06.2010 09:46
super, muszę spróbować!

Ewa111

06.06.2010 20:05
Nigdy nie robiłam zrazów z ryb, koniecznie muszę wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat