Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flądra gotowana na parze z warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z flądry 2 sztuki
marchew 1 sztuka
pestki z dyni łyżka
ser mazdamer 2 plastry
natka pietruszki
cukinia 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: flądra gotowana na parze z warzywami

• marchew obieramy,
• marchew i cukinie kroimy w długie paseczki obieraczką do warzyw,
• ser kroimy w cienkie paseczki,
• w garnku do gotowania na parze gotujemy przez 10 min rybę i warzywa,
• na talerzu układamy rybę, polewamy oliwą,
• na nią kładziemy warzywa, listki ziół, ser,
• posypujemy potrawę pestkami dyni i polewamy kilkoma kroplami oliwy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 12.10.2011 11:59
Prezentuje się niezwykle kolorowo i apetycznie :)
Ewa104 28.03.2011 07:38
U Marty zawsze zdrowo,pysznie i kolorowo.
Karolina92 09.11.2010 08:23
cudownie to wygląda!
ben-ka 09.10.2010 09:49
Takie to ładne i kolorowe aż ślinka cieknie:)
wedith1 19.09.2010 10:24
Lubię flądrę, pięknie Twoje danie wygląda!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak