Sałatka chinska

Sałatka chinska

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś gotowana z kurczaka

    40 dag
  • pędy bambusa

    1 puszka
  • kukurydza konserwowa

    1 puszka
  • rodzynki

    10 dag
  • sos sojowy

    5 łyżek
  • majonez

    4 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • ryż brązowy

    2 (ugotowany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piers gotowana kroimy w kostke . Pedy bambusa i kukurydze odsaczamy . Rodzynki zalewamy wrzaca woda , gdy napecznieja odsaczamy na sitku . Wszystkie skladniki mieszamy razem z majonezem , doprawiamy sosem sojowym i sola i pieprzem do smaku. Schladzamy .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat