Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki zapiekane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kajzerki 10 SZT.
pieczaerki 40-50 DAG
cebula 2 szt
ser żółty 30 dag
mleko DO SMAKU
olej DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki zapiekane

Bułki kajzerki kroimy na połowę i wydrążamy środek. Pieczarki i cebulę smażymy i nakładamy do środka kajzerek. Posypujemy serem żółtym startym na tarce. Przykrywamy wierzch. Bułkę moczymy z obu stron w mleku obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malenkaaa_85 05.06.2010 13:19
Też musze tak je zrobic swietne
Tomcio1 05.06.2010 13:13
Palce lizac wygladaja apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak