Bułeczki zapiekane

Bułeczki zapiekane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerki

    10 SZT.
  • pieczaerki

    40-50 DAG
  • cebula

    2 szt
  • ser żółty

    30 dag
  • mleko

    DO SMAKU
  • olej

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułki kajzerki kroimy na połowę i wydrążamy środek. Pieczarki i cebulę smażymy i nakładamy do środka kajzerek. Posypujemy serem żółtym startym na tarce. Przykrywamy wierzch. Bułkę moczymy z obu stron w mleku obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

malenkaaa_85

05.06.2010 13:19
Też musze tak je zrobic swietne

Tomcio1

05.06.2010 13:13
Palce lizac wygladaja apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat