Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz faszerowany

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebulka
czosnek 1 ząbek
sok z cytryny
masło 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz faszerowany

Filety posypać solą ,pieprzem skropić sokiem z cytryny i wkładamy na pół godzinki do lodówki , cebulkę w krążki , paprykę w paseczki , oliwki w plasterki , czosnek siekamy , na masełku najpierw trzeba zeszklić cebulę z czosnkiem a potem dodajmy paprykę i oliwki . Farsz doprawiać do smaku. Ryby wyjmujemy z lodówki i farsz kładziemy na te filety i zwijamy je potem spinamy wykałaczką i układamy w naczyniu żaroodpornym pieczemy pół godziny w 200 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 02.10.2013 08:26
pyszna rybka
ElizaT 08.04.2011 09:31
muszą być niezłe ! wspaniale !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak