Składniki:
bakłażan | 2 sztuki |
oliwa | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
seler naciowy | 2 łodygi |
pomidory | 2 sztuki |
szczypior | - - |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
bakłażan | 2 sztuki |
oliwa | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
seler naciowy | 2 łodygi |
pomidory | 2 sztuki |
szczypior | - - |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: