Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzepa puree

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 5 łyżek
masło 2 łyżki
koperek posiekany 2 łyżki
sól do smaku
rzepa 4 (biała)

Przepis i sposób przygotowania na: Rzepa puree

Rzepy dokładnie wypłukać,obrać,pokroić na połówki,gotować do miękkości,odcedzić,przecisnąć przez wyciskacz do ziemniaków ,dodać gorące mleko,masło,sól,wymieszać i podgrzać ,posypać koperkiem,podawać do mięsa duszonego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak