Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło z rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 15 dkg
rzeżucha 6 łyżek
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masło z rzeżuchą

Masło utrzeć z sokiem z cytryny na gładką masę,dodać rzeżuchę,doprawić solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 16.06.2011 15:25
lubię bardzo
ziutula
ziutula 09.05.2011 18:04
pyszne i apetyczne....też takie robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak