Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół fermire

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 600 g
włoszczyzna 1 opakowanie
kapusta włoska 1 mała
ziemniaki 3 sztuki
kminek 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
natka pietruszki 1 łyżka
przyprawa do zup 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: rosół fermire

umyte mięso zalać zimną wodą osolić gotować około 2,5 godziny na wolnym ogniu warzywa umyć obrać pokroić w paseczki dodać do mięsa pod koniec gotowania doprawić do smaku mięso wyjąc pokroić włożyć do rosołu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak