Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół z dziczyzny

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

przodki zajęce 500 g
włoszczyzna 1 opakowanie
wino białe wytrawne 1 szklank
cebula 1 sztuki
pieczareki całe 100 g
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
ziele angielskie 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: rosół z dziczyzny

mięso umyć zalać wodą ugotować pod koniec gotowania dodać oczyszczoną i posiekaną włoszczyznę oraz zrumienioną cebulę mięso wyjąć dodać pieczarki pokrojone w paseczki wlać wino zagotować doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak