Zupa jagodowa

Zupa jagodowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jagód

    30 dag
  • cukier do smaku

  • śmietany

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jagody zagotować w garnku z wodą, dosłodzić do smaku. na końcu zabielić śmietaną podawać z groszkiem ptysiowym. Udekorować całymi owocami.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

20.05.2012 23:04
Już nie mogę doczekać się sezonu :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat