Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z twarogu i przecieru pomidorowego

4.0
(24)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 70 g
przecier pomidorowy 50 g
sól wg uznania
cebula 1 szt
twaróg 250 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z twarogu i przecieru pomidorowego

cebulę obrać i razem z serem przepuścić przez maszynkę.masło rozetrzeć w misce z przecierem,dodając porcjami twaróg z cebulą.wymieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.10.2012 16:44
ekstra
babcia
babcia 14.08.2012 17:36
ciekawa pasta
iknbozka 11.04.2012 15:46
fajne
Gosia32
Gosia32 15.05.2011 09:09
pycha;]
Natalia/tubisiek 28.11.2010 08:16
smaczna!
mehia 07.08.2010 13:51
apetyczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak