Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza z sosem pieczarkowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pęczak 1 szklanka
pieczarki 40 dag
cebula 1 sztuka
jogurt naturalny 150 ml
mąka 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza z sosem pieczarkowym

Cebulę i pieczarki siekamy. Całość dusimy. Gdy grzyby będą miękkie zaprawiamy je jogurtem wymieszanym z mąką. Zagotowujemy, doprawiamy. Podajemy z ugotowanym pęczakim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 24.08.2011 01:12
Dobre jedzenie.
pawel6 17.03.2011 10:35
Łatwe w przygotowaniu i smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak